Arbeidsintensief afwerking van circa 20.000 m² wanden

Agristo is een Belgische onderneming met het hoofdkantoor in Harelbeke (België) en een vestiging in Tilburg. De Tilburgse vestiging richt zich met name op het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten.
 
Agristo BV heeft Uticon Ingenieursgroep en Synergo Projectmanagement BV ingezet om een hypermoderne productieplant te bouwen op het industrieterrein Vossenberg in Tilburg. Omdat het een voedingsfabriek betreft, zocht men een deskundig en betrokken partner. Het project werd opgeleverd in januari 2010 en bestond uit de afwerking van circa 20.000 m² wanden met hoogwaardige coatings. De Nelf Nylo162 THIX epoxy coating die hier werd toegepast, is een slijtvaste oplosmiddelvrije chemicaliën bestendige coating bestemd voor beton en metaal. Deze coating wordt gebruikt in zuivel- en vleesverwerkende industrieën en voldoet aan de HACCP (Hazerd Analysis and Critical Control Points); risico inventarisatie voor voedingsmiddelen.
 
Kristof Wallays (directeur Agristo): "Over schilder activiteiten in het verleden waren we lang niet altijd tevreden. Dit keer was dat wel het geval! Want als nieuwkomer heeft Caspar de Haan een meer dan goede indruk bij ons achtergelaten. Het tamelijk arbeidsintensieve procedé is professioneel aangepakt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Maar ook over de manier waarop de schilders hun werk hebben uitgevoerd terwijl de productieruimten al waren ingericht."Opdrachtgever

Antares

Categorie

Food en Industrie