24sep

Grote betrokkenheid bewoners bij renovatie Wambacherhof

 
Het zit nu eenmaal in ons DNA: goed luisteren naar bewoners, ze persoonlijk betrekken bij de renovatie en hun wensen vertalen. Geweldig dat dit meteen merkbaar is in de wijk. Onlangs samen met bewoners en opdrachtgever Antares een redelijk unieke kick-off gehad van de verduurzaming van Wambacherhof in Tegelen. De keukentafelgesprekken met de bewoners, die we samen met de woonconsulent van Antares hadden, realiseerden maar liefst 100% deelname. Dat was ook te merken tijdens de kick-off. Wat een sfeer! 

Hoge bewonerstevredenheid daar gaan we altijd voor, minimaal een 8! Na de gezellige onthulling van het bouwbord, zijn we nu gewoon lekker aan het werk in goede afstemming met de buurt.
 
Wat doen we allemaal op Wambacherhof? Naast de esthetische aspecten van de facelift ligt de nadruk op verduurzaming. Het project omvat de renovatie en verduurzaming van 42 gestapelde en 10 eengezinswoningen. Energetisch van Label C-D naar Label A+ of zelfs A++. Hierbij vervangen we onder meer de daken door daken met een zeer hoge isolatiewaarde. Aansluitend plaatsen we zonnepanelen. Alhoewel we de laatste jaren veel ervaring en een reputatie hebben opgebouwd in energetische verduurzaming, blijven onze mensen vooral nieuwsgierig en volgen ze duurzame innovaties waar mogelijk. Ontdekken, informatie uitwisselen, uitproberen en samen verbeteren, dat is de aard van het beestje…