18sep

​Onderhoud op Champions League-niveau

 
Zeg nou zelf, het is toch heerlijk om te kunnen werken voor bekenden? Buren, familie, relaties van collega’s, leden van ondernemersverenigingen, noem maar op… En als je dan ook nog als fanatieke supporters kunt werken voor je ‘eigen’ PSV, onze voetbalclub, dan geeft dat echt wel een Champions League-gevoel. Onderhoud aan een wel heel bijzonder vastgoedobject: het Philips Stadion. Dit stadion moet, net als de selectie van PSV, altijd in topconditie zijn. Onderhoud op hoog niveau dus. Letterlijk ook, want we gebruiken hier hoogwerkers tot wel 40 meter hoogte.

In overleg met opdrachtgever BAM Bouw en Techniek, de vaste partner van PSV voor bouw en onderhoud, zorgen we samen voor een mooi resultaat. Best wel een uitdaging: de enorme gevels reinigen, de grote panelen schilderen, de vele meters kozijn en de draagconstructie – in de felrode PSV-kleur. Vorig jaar is onderhoud uitgevoerd aan de stadskant van het Philips stadion, nu zijn we bezig met de zuidkant (hoofdingang). Eind september is de klus geklaard en staat het stadion er weer op en top bij. Een mooie binnenkomer, als wij de volgende Champions League-wedstrijd bijwonen als supporters!

Het project ontging ook RTL niet. In het tv-programma 'Schilderen is een vak' vertelt collega John Wagemans erover. Terugkijken? Dat kan hier