27feb

Onderhoud complete buitenschil flat in Breda

 
De belangrijkste uitdagingen voor het project Moerwijkzicht flat: het uitvoeringstempo en de communicatie met  21 verschillende nationaliteiten.  Met een team van gemiddeld 20 man werden de 241 appartementen o.a. voorzien van nieuw hoog rendement glas (HR++) en werden de meterkasten geïsoleerd. Verder werden draairamen  en puivullingen vervangen, houtrot en beton reparaties uitgevoerd en uiteraard is alles geschilderd door onze vak schilders. Ook is er een enorme hoeveelheid schilderwerk aan de betonnen geveldelen uitgevoerd. Aan de binnenkant moesten na de renovatiewerkzaamheden ook de gordijnplanken en vensterbanken worden vernieuwd.

Deze mooie klus hebben we uitgevoerd  in opdracht van Dura Vermeer die voor dit project groot onderhoud zijn geselecteerd door eigenaar Allee Wonen. Samen met Dura hebben we het gehele uitvoeringsplan aan de voorkant geëngineerd. Door de zorgvuldig voorbereiding en de prettige samenwerking mag het resultaat er zijn. Om de flat weer een frisse uitstraling te geven, te zorgen voor betere isolatie van de gevelpanelen en een betere kierafdichting, heeft Dura Vermeer ons ingeschakeld.

Dura heeft de binnenrenovaties en de gehele communicatiestroom verzorgd en uiteindelijk conform wens van Allee Wonen de Moerwijkzicht flat meteen omgebouwd naar gasloos. Een uniek project met een mooi resultaat.