10jul

Renovatie & onderhoud 15 woningen

 
Voor opdrachtgever woCom voeren we op dit moment renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan 15 woningen ‘De Vorst’ Laarbeek (Lieshout).  Het onderhoud bestaat o.a. uit het vervangen van badkamers, keukens en toiletten, aanbrengen van mechanische ventilatie, vervangen van dakramen en alle verdeelinrichtingen in de meterkasten.

Onze projectleider John Geris heeft de woningen vooraf bezocht en heeft met de bewoners de individuele wensen besproken en digitaal vastgelegd voor keuze van o.a. kleur tegelwerk en keukeninrichting. Door de gedetailleerde dag planning  weten de bewoners exact wanneer er werkzaamheden in hun woning worden uitgevoerd. Bewoners vinden deze manier van werken erg prettig en kunnen hierdoor goed plannen wanneer ze aanwezig moeten zijn of hiervoor vervanging regelen.

12 juni jl. zijn we gestart en op 14 juli zijn de woningen klaar. Deze korte doorlooptijd is alleen mogelijk door een goede werkvoorbereiding en een strakke planning.  De sloper, loodgieter, elektricien, tegelzetter, stukadoor en toeleveranciers zijn onze vaste partners waarmee we kunnen lezen en schrijven. Samen met degelijk projectmanagement en planning maakt dit mogelijk dat we onze afspraken met de bewoners ook kunnen nakomen. Mooi om te zien wat je in één maand kunt realiseren!