28mrt

Project 57 woningen binnen pakketten vernieuwen

 
Van woonstichting ’thuis heeft Caspar de Haan onderhoud & renovatie de opdracht gekregen om voor 57 woningen de badkamers- keukens en toiletten te vervangen. Tevens voeren we diverse onderhoudswerkzaamheden uit. Het project is inmiddels gestart en de realisatie loopt goed. Het draait hierbij vooral om zorgvuldige communicatie met de bewoners, waarbij we de verwachtingen goed managen. Dit staat altijd centraal, bewoners zijn doorlopend op de hoogte van de status middels onze dag planning en hebben als direct aanspreekpunt de projectleider van Caspar de Haan (John Geris).
 
Het project is digitaal opgenomen en wordt verder ook compleet digitaal afgewerkt en opgeleverd. Samen met onze projectleider en David Tournoy, opzichter vastgoedbeheer van ‘thuis, streven we hiermee naar een papierloos project en we houden elkaar op de hoogte in de Cloud. David Tournoy: “De planning loopt op schema en het project loopt als een geoliede machine. De bewoners zijn tevreden over de realisatie en de aanpak, wat voor ons heel belangrijk is.”
 
David  is tijdens uitvoering het gezicht in de wijk namens woonstichting ‘thuis. Dit project is een natuurlijk moment om met de klanten van ‘thuis in contact te komen. Hiermee verbindt de woonstichting zich met haar huurders tijdens uitvoering. De 57 woningen zijn verdeeld over 2 complexen in Veldhoven (17 woningen) en 40 woningen in Aalst-Waalre.  Het project is inmiddels gestart en zal in juni 2017 worden opgeleverd.