06sep

Versterking renovatieteam

 
Kortgeleden hebben wij ons renovatieteam versterkt met 3 ervaren RENOVATIE experts: John Geris, Jurgen van der Steijn en Arie Steijntjes. Op de foto ziet u het complete renovatie team van Caspar de Haan:
 
  • John Geris (zie toelichting)
  • Johan Struijk is een bouwkundig communicatieve uitvoerder op de bouw
  • Sjoerd van den Heurik is een bouwkundig werkvoorbereider
  • Jurgen van der Steijn (zie toelichting)
  • Maarten Jansen is project coördinator
  • Arie Steijntjes (zie toelichting)
  • Ralf van Gogh is tender specialist
  • Albert van de Langenberg is project coördinator


Arie Steijntjes
Arie geen onbekende voor veel van onze relaties in de regio, hij heeft 35 jaar ervaring in de renovatiebranche zowel bij een regionaal middelgroot renovatiebedrijf als bij een landelijke grote bouwer. Sinds 1981 heeft hij alle niveaus doorlopen waardoor hij weet hoe een renovatieproject in elkaar steekt. Arie haalt voldoening uit zijn werk wanneer hij van aanvraag tot nazorg bij een project betrokken is. Naast relatiebeheer zijn dit kerntaken die hij binnen Caspar de Haan voor zijn rekening zal nemen.

Jurgen van der Steijn
Mogelijk heeft u al kennis met Jurgen gemaakt. Jurgen (41) jaar en heeft al (22) jaar ervaring in de bouw o.a. als bedrijfsleider bij een middelgroot bouwbedrijf uit Deurne. Dit jaar is hij bij ons gestart als projectmanager voor o.a. 5 label B energie projecten en een aantal renovatie projecten. Onze bedrijven gaan dit jaar 1200 woningen naar minimaal Energie index 1,25 brengen. Jurgen stuurt de projectcoördinatoren aan en is zowel in het voortraject als tijdens uitvoering betrokken bij de werkzaamheden.

John Geris
John is 27 jaar en werkte al geruime tijd samen met Arie Steijntjes bij zijn oude werkgever. John heeft talent en al ruim 10 jaar ervaring in de bouw, hij heeft zijn diploma’s gehaald en zit vol ambitie. Hij heeft zijn praktijk ervaring opgedaan bij een groot bouwbedrijf, waardoor hij gewend is om procesmatig te werken. De laatste jaren heeft hij veel ervaring opgedaan als projectcoördinator (werkvoorbereiding & uitvoering) van binnen/buiten renovatie projecten tussen de 500k - 3.500k.

Arie en Jurgen zijn de eerste aanspreekpunten als het om RENOVATIE gaat: