18jul

De zomer in op Strijp-T

 
Als de zomer echt begint, is het eens tijd om samen te kijken hoe we ervoor staan. We kwamen bij elkaar op het inspirerende Strijp T, een van de grote, voormalige Philips-terreinen in Eindhoven en daar waar ASML ooit in een soort bouwkeet is begonnen.

Uitgebreid staan we in de voormalige energiecentrale stil bij het verleden van dit gebied, van ons bedrijf en van de relatie met Philips. Toen de fabrieken hier nog volop in productie waren, waren zo’n 50 ‘hanen’ hier in Strijp permanent aan het werk. We horen mooie anekdotes.

Weer op de hoogte
Hoe leuk de verhalen ook zijn, we blijven niet in het verleden hangen. Waar staan we nu? Waar zijn we bezig en wat doen we daar precies? 

Caspar de Haan groeit en bouwt aan een duurzame toekomst. Letterlijk, met zonnepanelen op het dak van ons al gasloze nieuwe pand bijvoorbeeld, maar ook breder. Hoe zorgen we dat het goed blijft gaan? En groeien we misschien niet te hard? Voor welke keuzes staan we? 

Na het boeiende college van Boudie Hoogedeure en de ins en outs van Caspar de Haan genoten we van een mooie vrijdagmiddag op het fraaie dakterras van gebouw TQ. En zo leren we ook meteen de vele nieuwe collega’s kennen. 

Over een paar maanden komen we weer bij elkaar. Iemand een idee voor weer een mooie locatie?

Voor nu, een heel fijne vakantie!