18feb

Love is in the air! Mooie samenwerking met Area en Hazenberg Bouw

 
Omdat we een beetje verliefd zijn... Op Valentijnsdag zijn we een contract aangegaan met woningcorporatie Area. We daten al een tijdje en de liefde is nu bezegeld. Dat vieren we met taart!

We gaan samen met de collega's van Hazenberg Bouw voor zeker drie jaar de woningen van Area in Uden, Veghel en omgeving projectoverstijgend renoveren en transformeren. 

De liefde bloeide eerder al op. Zo hebben we samen vijf appartementencomplexen energetisch gerenoveerd in Veghel. De woningen maakten daarbij de stap van energielabel D (gemiddeld) naar label A. Tijdens deze renovatie hadden we overigens nog een mooi feestje. Hier was de 2000e oplevering van een woning na energetische renovatie. 

Een klik
“Onze relatie is gebaseerd op gelijkwaardigheid”, vertelt Cas de Haan. “Dat betekent dat we naar elkaar luisteren en van elkaar leren. Zo worden we samen beter.”

“Er is een klik”, vult Jan van Vucht, directeur-bestuurder van Area aan. “We houden van dezelfde pragmatische aanpak. We pakken door. We delen de kennis en hebben samen formats ontwikkeld waar we nu echt mee gaan werken.” John van der Doelen, directeur van Hazenberg Bouw sluit aan: “Het DNA van de bedrijven past goed bij elkaar. De expertises vullen elkaar goed aan. Hierdoor kunnen we met elkaar mooie stappen maken in de verduurzaming van bestaand vastgoed.”

Lees ook:
- We gaan 1.500 woningen in Noord-Limburg renoveren
- Verduurzaming voor Mooiland van start
- Energetische renovatie voor Area in Veghel-Zuid