11feb

We gaan 1.500 woningen in Noord-Limburg renoveren

 
'Stiekem' waren we al gestart in Noord-Limburg. Maar nu zijn de handtekeningen gezet en gaan we echt aan de gang. Voor woningcorporatie Antares mogen we de komende jaren ruim 1.300 woningen energetisch renoveren.

Samen met partners en Cuypers-Pex en KnaapenGroep gaan we ervoor zorgen dat ongeveer een kwart van het hele woningbestand van Antares er weer jaren tegenaan kan.

Ambassadeurs
De handtekeningen zijn gezet, maar dat betekent niet dat we nu (pas) gaan beginnen. Voor Antares zijn we al een tijdje bezig, onder meer in Meijel en Tegelen. De renovatie van van 42 gestapelde en 10 eengezinswoningen is zelfs al bijna voltooid. De samenwerking is goed bevallen en we krijgen het vertrouwen van de corporatie: "Het is fijn om met vaste partners aan de slag te gaan", aldus Paul Stelder, bestuurder van Antares. ''Zij komen toch over de vloer bij onze huurders en zijn nu onze ambassadeurs." 

In totaal gaan we zo'n 1.500 woningen energetisch renoveren. Net als bij alle andere woningcorporaties moeten de huurwoningen van Antares in 2050 CO₂-neutraal zijn en samen met ons worden zo de eerste grote stappen gezet.

Lees ook:
Grote betrokkenheid bewoners bij renovatie Wambacherhof
Groot onderhoud in Meijel op volle toeren
De challenge voor energieneutraal renoveren