28jan

Nieuwe vestiging in Tilburg

 
We zijn al een aantal jaren actief in Tilburg en omgeving. Dan is het toch niet meer dan logisch als we daar ook een eigen vestiging hebben. Dat maakt alles een stuk makkelijker.
 
Het Caspar de Haan-moederschip is onlangs verhuisd, maar ligt nog wel met kantoor en magazijn in Eindhoven, zoals dat al eeuwen zo is. “Soms hebben we bijvoorbeeld voor twee uur een steiger nodig. Daarvoor moest voorheen iemand uit Eindhoven op en neer rijden”, vertelt de kapitein van het nieuwe Tilburgse schip, Maarten Jansen. “Nu hebben we kantoor en bedrijfshal dichterbij de locaties waar we werken. Vergaderen? Deden we voorheen op straat.”
 
Plek om de hoek
Onze vaklieden, die veelal uit de omgeving komen, hebben nu een plek waar ze ‘s ochtends of ‘s middags bij elkaar kunnen komen. Projectleiders, calculatoren en werkvoorbereiders die in Midden-Brabant wonen, kunnen inloggen vanaf de stuurhut van Zijner Majesteits Tilburg, nabij het Willem II-stadion. Handig!
 
Op de foto zie je overigens Maarten op de bank van de mobiele huiskamer die we inzetten bij bijvoorbeeld renovatieprojecten. We bieden bewoners een alternatieve plek om door te brengen als we bezig zijn in hun woningen.