21jan

7x bijzondere projecten in 2018

 
Een politiebureau ombouwen tot appartementen? Een Rijksmonument onderhouden en renoveren? Een operatiecomplex schilderen? We draaiden er in 2018 onze handen niet voor om. Of juist wel! Dit zijn 7 van de meest bijzondere projecten. 

Monumentaal klooster in Weert


Dit voormalige minderbroederklooster in Weert heeft een geschiedenis van een half millennium. Het zal je dan ook niet verbazen dat het een Rijksmonument is. Nu is het een zorgcentrum. Wij verzorgen het onderhoud en renovatie. 


Voormalig politiebureau in Nuenen


Moet je bij de politie zijn in Nuenen? Dan ging je tot voor kort naar het bureau aan de Vincent van Goghstraat. De politiepost verhuisde naar het gemeentehuis. Wij mogen dit pand en ook een kantoorpand op het Bergvinkhof transformeren naar gasloze appartementen.


Rabobank wordt wijkpunt in Eindhoven


Hier deed je voorheen je geldzaken. Rabobank ging echter weg uit dit pand in het Eindhovense stadsdeel Gestel. Voor Lunet Zorg bouwden we het filiaal om tot wijkpunt LuuXX.


Operatie Máxima


Het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven heeft een nieuw operatiecomplex. Met zes man schilderden we dit hypermoderne deel van het ziekenhuis, van binnen en van buiten.


Voor rood-wit geschilderd


De groten der aarde, in voetballerij dan, zien dit als eerste als ze uit de bus stappen op weg naar de kleedkamers. We zorgden dat ervoor dat onder meer de zuidkant met de hoofdingang van het Philips Stadion weer in topconditie is, met de juiste kleur rood. Oja, RTL kwam even langs om te kijken.


Nul op de meter-pilot in Oss


Het voormalige ontmoetingscentrum De Brink in Oss bouwden we om tot vier extreem zuinige woningen. Met onder meer vier verschillende installaties zorgen we dat de bewoners dat de energiemeters op 0 blijven staan.


Upgrade van voormalige basisschool in Eindhoven


Dit was ooit de basisschool van het klooster aan de Heezerweg in Eindhoven. Nu houdt Pronexus hier kantoor. We zorgden voor een frisse upgrade binnen.