15jan

Bouwkundige talenten, meld je!

 
We zijn stevig aan het groeien en dat betekent dat we mensen nodig hebben. Kom jij ons helpen? Ben jij een echte projectcoördinator, uitvoerder of werkvoorbereider? Welkom bij de afdeling Renovatie van Caspar de Haan.

Als projectcoördinator verzorg jij de begeleiding tijdens de voorbereiding en de uitvoeringsfase van mutatieprojecten. Je voelt je verantwoordelijk voor onder andere de opnames, planning, uitvoering en oplevering.

Ga je aan de slag als uitvoerder? Dan verzorg jij de begeleiding tijdens de uitvoeringsfase van projecten.

Of ben je meer een werkvoorbereider? Dan ben je de organisator van het projectteam en neem je de verantwoordelijkheid voor het tijdig verzorgen van de benodigde projectinformatie, materialen en diensten van leveranciers en onderaannemers op een project.

Drie echt toffe functies, toch? Bekijk de vacatures nog goed op de vacaturepagina en reageer, maar niet voordat we je even geattendeerd hebben of wat je krijgt. Je komt te werken binnen een eeuwenoud Eindhovens informeel en professioneel familiebedrijf (hofleverancier zelfs) en dat is al mooi natuurlijk.

Je krijgt alle mogelijkheden om samen met je collega’s je te ontwikkelen en je eigen stempel op mooie projecten te zetten.

Uiteraard word je beloond met een passend pakket arbeidsvoorwaarden. En wat denk je van een familiedag, de vrijdagmiddagborrel, de bouwvak-bbq en de kerstborrel?