26mrt

Fraaie upgrade kantoor Pronexus Eindhoven

 
Onlangs hebben we het karakteristieke kantoorgebouw van Pronexus aan de binnenzijde ingrijpend veranderd, zowel qua indeling, faciliteiten als qua uitstraling. De voormalige basisschool van het Klooster aan de Heezerweg in Eindhoven is al weer vele jaren de kantoorlocatie en eigendom van Pronexus. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties voor gemeentelijke en regionale overheden.

De opdracht van Pronexus was om het kantoorpand naast een frisse upgrade, vooral  functioneel aan te passen aan de eisen van deze tijd. Samen met hen hebben we hiervoor een plan opgesteld. Gestart werd met vergroting van de entree van het pand en aanpassing van de indeling in diverse ruimtes. Verder zijn de keukens op de begane grond en in de kantine op de eerste verdieping vervangen en aangepast. In de kantoorruimten zijn aparte airco units geplaatst en in verband met de aanleg werden plafonds deels vervangen en zijn ook verschillende aanpassingen uitgevoerd in de meterkast. Voor extra stroomvoorziening op de werkplekken zijn vloer stopcontactmodules geplaatst.

De algemene ruimtes en kantoren hebben nieuwe vloeren (tapijttegels en PVC) en zijn allemaal geschilderd. Naast de bekende witte RAL kleur 9010 hebben de werknemers van Pronexus per kantoor zelf een accent tint gekozen voor het eigen kantoor. De kleurstelling van de kantoren komt subtiel terug in de centrale gang omdat de dagkanten van de deurkozijnen dezelfde kleur hebben. Al met al een mooie en functionele update van een karakteristiek kantoorgebouw.